15 Ételek, Amelyek Segítenek, Hogy Húzza Le A Kilók

fogyás élelmiszer karcsúsító

Ma, 26 éves Jennifer Ginley a Liverpool, Anglia, fitness inspiráció több mint 93,000 követői, a hivatalos Karcsúsító Világ Miss Slinky 2017, egy boldog menyasszony tervezi az esküvőjét, hogy a barátja 11 éves. hagyma, sajt, sárgarépa, tojás, lapos kenyér, olajbogyó, fűszerek = a Római diéta.de, persze, nem árt, ha eszik, mint a Rómaiak. Sok hüvelyesek, gabonák, egy kis gyümölcs, zöldség, fehérje keresztül tojás, sajt, hús, egy pár alkalommal egy héten. Cukor nélkül, egy kis mézzel vagy a dátum szirup. A fenti táblázat, a rekonstrukció egy Római táblázat a Museum of London , azt mutatja, hogy egy jó ábrázolása a Római diéta. Ehhez adhat hal, dió, datolya, füge, szezonális gyümölcs, játék, stb. A teljes listát a Római élelmiszer-ITT vegyük Észre, hogy eltekintve a kenyér, a gabona, ez a diéta szinte ősi, a nem feldolgozott élelmiszerek.

Számos tanulmány megállapította, hogy a támogató szociális hálózat javíthatja az esélye, hogy egy diéta vagy testmozgás program sikeres lesz. Kérem, próbálja építeni a hálózati ember, aki támogatja a fogyás erőfeszítések. Ez magában foglalhatja minden (vagy minden) a következő: egy egészségügyi gondolkodású barátom, egy orvos vagy dietetikus, pszichológus, egy kollégám, aki szintén megpróbál slim le, egy biztató rokon vagy házastárs, személyi edző, egy szomszédot keresek egy séta partner, vagy akár egy online közösség, a hasonló gondolkodású emberek, akikkel jól érzi magát megosztási a hullámvölgyön. Minél több ember van a sarokban, annál jobb az esély a sikerre!

Irány a megtiszteltetés, hogy a legfontosabb étkezés a nap", egy egészséges reggeli segít tartani, berendezés, javítja a hangulatot, fokozza a mentelmi segíteni hiszem, élesebb. Az egyik legjobb módja, hogy ellenőrizze, hogy a reggeli marad energia, a hőszivattyú a fehérje. Ha van fehérje, reggeli jobban érzem magam, általában addig tart, amíg az ebéd, anélkül, hogy éhes, mondta Leah McGrath, RDN, LDN, vállalati dietetikus a Ingles Piacokon. A kutatás azt mutatja, hogy amikor az emberek bele fehérje jobb eredmények a fogyás. Hozzátéve, dió, magas rosttartalmú müzli, alacsony zsírtartalmú tej, étkezési túró vagy natúr görög joghurt, gyümölcs, vagy hogy egy burritót a rántotta valami módon, hogy a hőszivattyú a fehérje a reggeli" - tette hozzá McGrath.

A lényeg: 2014-Ben, amikor a University of Toronto kutatók megvizsgálták 59 tudományos súlycsökkentő cikkek, beleértve a 48 randomizált kontroll vizsgálatok során arra a következtetésre jutottak, hogy a legjobb diéta az, hogy az emberek tartsák be, hogy hosszú távon Mi több, egy korábbi JAMA tanulmány megállapította, hogy az emberek, akik ment a Atkins , Ornish , Weight Watchers a Zóna diéta egy évig minden elveszett hasonló mennyiségű tömeg - bár szerény összegek miatt alacsony szintek betartása.

Azonban azok, akik ragadt a diétát, nem számít, az a típus, elveszett lényegesen nagyobb súlyt. A kutatók szerint, a képesség, hogy kövesse egy diéta lehet, hogy egy nagyobb előrejelzi a fogyás sikeres, mint a diéta választja.

Összességében az 1960-as évek végén látta, hogy a Nő Saját továbbra is támogassák a karcsú alakja, mint egy nő kell" tartozék. De mi volt jelentősen megváltozott, nem csak a tápanyag-tartalma a táplálkozás, de a felhanggal. Egy karcsú alak volt, már nem csak támogatni, mint egy szükséges azt jelenti, hogy a nők nem tesz eleget a szerepük, mint a feleségek, anyák, párosított-val általános üzenetek, az egészség, szépség, vitalitás a", valamint egyre nagyobb mértékben támogatja a fogyás, mint egy űrlap a self-help" -, gyakran belül elért egy fogyasztó csoport.